söndag 9 maj 2010

Twister och dans!!

Nu är en intensiv men mycket trevlig helg till enda. Här har det varit full aktivitet sedan i onsdags då alla förberedelser till 20-årsfirandet började... Elinas kalas avslutades med twistertävlingar och där visades det minsann vighet av högsta klass...:)

Nicke och Offe!
Linus!

Offe och Nicke igen, de var riktigt på g...


Peder och Linus, far och son mot varandra hihi, de imponerade båda...


Johanna och Nicke, värsta tävlingsmänniskor...:)
Ingen vill ge sig hihi...

Så här slutade i alla fall kvällen då systrarna Lindqvist kryper ihop framför teven...:)

Idag söndag var det Aktiv Ungdoms uppvisning och än har vi inte riktigt gett upp det, för Johanna är som sagt konferencier och det är alltid riktigt roligt att gå dit och kolla. Det är också många av mina elever som dansar, och dagen till ära hade vi fått reserverade platser så vi slapp köa och trängas...:)
Johanna Aktiv Ungdoms konfrencier, och hon är sååå duktig...

I denna 10-års grupp dansade flera av mina elever i fyran, de var jätteduktiga...:)

En riktig rockig dansgrupp var detta...

Ledarna och nuvarande ordföranden Jessica...
Johanna blir tackad med applåder och en bukett blommor
♥♥♥

Nu är helgen slut och här har det lagt sig en otäck tystnad igen, båda döttrarna med respektive har gett sig iväg 30 mil åt varsitt håll i vårt avlånga land. Men när vardagen är här så går det sin gilla gång ändå... Elina har ju faktiskt bestämt sig att flytta hem om en månad och det tycker jag är skönt, hon kommer ju hem med sin lilla häst och det ska bli jättekul. Hon har också fått jobb på Eken hela sommaren trots att hon sa ifrån så tog de emot henne med öppna armar när hon ringde... hon är riktigt omtyckt där och lika ledsna som de blev när hon flyttade lika glada blev de när hon ska komma tillbaka...:)
Hoppas ni trogna bloggläsare haft en riktigt skön helg!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Åååå vilken härlig vecka o helg ni haft! Och Johanna är så himla duktig, så kul att ha en dansare som Konferencie! Snodde en bild av dig till min blogg, hehe...!

Hoppas du kan njuta lite av tystnade som blir också :)

KRAM

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...