måndag 17 maj 2010

Danskar på besök!

Å så var det måndag igen... och vardagen har infunnit sig med utvecklingssamtal, undervisning, studier och andra möten... Imorgon är det OMSAM, som står för områdessamverkan där jag sitter med som ombud för oss lärare år 1-6 och direkt efter har jag ett utvecklingssamtal.

En annan trevlig sak denna vecka är att en av våra fyror har besök av sina danska brevvänner, de ska imorgon vara med i skolan, på onsdag ska de besöka vår skolskog Hörestadhult och på torsdag går de på ALV med klassen. Jätteroligt alltså, hoppas allt kommer att funka...:) De kom till Vimmerby nu på måndagskvällen och de ska sova på Tallkotten, en byggnad som ligger bredvid A-L skolan men tillhör oss. De var så pirriga idag våra elever så det här blir nog riktigt spännande dagar...:)

Veckan kommer som sagt att bestå av en hel del studier så det blir bara ridning en gång denna vecka, har ju annars varit flitig med två gånger i veckan... Nu finns det ju en häst i familjen också hihi... men den tar Elina hand om så bra själv så... Jag är så evinnerligt glad och lättad över att hon är så mycket bättre vår dotter. Kan ju inte säga annat än att jag blev en anings orolig. Hon får fortfarande ont när hon har hållit igång lite väl mycket men det avtar för varje dag. Kan tänka ig att hon vill komma igång att rida snart igen..., så vi ska väl få tag i en kiropraktor åt henne eller en osteopat som ska vara bättre har vi hört. Någon som vet någon bra eller något mer om osteopati??


Avsluta varje dag och var färdig med den.
Du har gjort vad du har kunnat.
Kramar till er!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...