onsdag 26 maj 2010

Ser ett slut!

Just nu är det lite bloggtorka och det beror mest på att jag sitter med näsan i böckerna mest hela kvällarna. Jag var inte ens ocr red i tisdags, men iorgon ska jag bara RIDA... Jag längtar sååå mycket.... Nu har jag två hela dagar för studier framför mig och det känns skönt, lite börjar komma på plats och jag hoppas att det mesta kommer att sitta efter helgen eller åtminstone tills nästa fredag för då är det dags... och jag börjar äntligen se ett slut. Nog om detta!!!

Idag har jag varit och hälsat på treorna, alltså de som ska bli mina nya elever till nästa läsår och det är alltid spännande. Jag ska faktiskt ha klassen själv på måndag då deras lärare ska hälsa på sina nya elever och träffa sitt nya arbetslag. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på för roligt men något roligt ska vi väl hitte på..:)

Förutom att råplugga imorgon ska jag iväg och klippa mig och det var inte igår kan jag säga. Jag har väntat i nästan 1 månad innan min frissa hade tid, det är inte klokt med så många frisörer i denna stad...

Nu är det fullt hus igen, eller nästan i alla fall för Christopher kom hem och överraskade oss i kväll. Han skulle komma till helgen men de hade lite dåligt med jobb så han fick extra ledigt. Midsommarveckan kommer han hem igen på "riktigt" för han har fått sommarjobb på posten. Han har längtat hem till kompisar och nu när Elina kom hem är det väl inte så roligt att bo 30 mil ifrån varandra. Vi får se hur det blir med ungdomarna till hösten, kanske de vill hitta sig något eget, men tills dess blir det liv och rörelse i lägenheten igen...:)

När vi är oförmögna att finna ro inom oss själva
är det ingen idé att söka efter den någon annanstans!

Ha en bra vecka trogna bloggläsare!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...