söndag 1 augusti 2010

ZPANSKA FLUGAN!!

En riktigt riktigt rolig, trevlig och lyckad helg har vi haft i Kalmar. Vi startade från Vimmerby 11.00 igår, då vi hämtade upp hela gänget i Dicks jobbarbil... Vi checkade in på hotellet "Brofästet" och det låg ca 2 km från city så det blev ett antal promenader framåt tillbaka, men det var bara skönt och vi hade ju vädret med oss hela helgen.


Teatern Zpanska flugan med många riktigt bra skådespelare som Peter Dalle, Robert Gustavsson och Susanne Reuter var på Krusenstiernska gården, och i år hade vi som sagt tur med vädret så det var helt underbart att sitta i den fina trädgården och se på en så rolig och bra teatern som jag aldrig har sett förut, jag skrattade så jag hade ont i både mage och hela käkbenet haha.... detta får man leva på ett tag...:)

På väg till staden...
Jag, Mia, Annika och Ann...

Gänget som förväntansfulla väntar på att teatern ska börja...

Vid pausen ställdes dessa figurer fram, precis som teatern slutade och även började efter pausen, annars fick man tyvärr inte fotografera..
Lite vin i pausen..


Och nu var det slut...

Tillbaka till hotellet för att ta lite förfriskning...

Anders njuter medan truten ovan håller ett öga på honom hihi...

På en trevlig restaurang hamnade vi senare på kvällen med god mat i glada vänners lag...

Kvällen avslutades med Irish coffée..

Juli avslutades med en riktigt trevlig weekend med goda vänner...:) Förra året var vi också i Kalmar men såg då på Svensson Svensson som också var riktigt bra, men denna tog priset, det var länge sedan jag skrattat så mycket...:)

Nu har vi två veckar kvar av vårt underbara sommarlov och Dick har en vecka kvar av semestern så det kanske blir ett par dagar till Anders och Tilla som har en stuga på Österlen... Sedan är det lite som ska ordnas och så, usch vad det går fort... Jag har faktiskt inte börjat längta än... men som sagt två hela veckor kvar mmmmmmmmm och det är bara att njuta....

Lyckan kommer till dem som skrattar!!

Kramar till er kära bloggläsare!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...