tisdag 10 augusti 2010

Mina sommarparadis!

Idag skulle det bli sol och ca 21-23 grader enligt väderleksrapporten, och då planerar jag givetvis för att åka ut en sista gång på mitt sommarlov till brygga. Men nu dröjde det så väldigt länge innan solen behagade att komma fram och när den väl kom fram var det fortfarande många stora tunga moln som skymde solen alltför ofta.

Ja så det blev att springa ut och in på mina balkonger, väldigt bra när solen försvinner från den ena då är det bara att hoppa ut på den andra, vilket min granne och kollega Eva Dalin blir mycket avundsjuk på hihi... Men, men med min nya Paganinikontraktet av Kepler blev det en himlans bra dag, många sidor blev det och senare på eftermiddagen var solen framme mest hela tiden. Haha, jag är verkligen en fanatiskt soldyrkare..:)

Men nu känns det dock som att sommaren går på sista versen, och när man börjar jobba igen är den helt slut, eller... Visst det kan bli en härlig britssommar, vilket det säkert blir och då får man väl njuta om helgerna. Men i alla fall annars gäller det att se tillbaka på sommarens härligheter, och jag har några underbara sommarparadis♥ som kommer att finnas kvar i mitt minne långt in på höstens gråkalla och mörka kvällar...:)






Hoppas hoppas i alla fall på en soldag till imorgon... Börjar nu så smått inrikta mig på att börja abeta igen. Vi fick både mejl och brev från vår chef idag, att vi var välkomna att komma tillbaka till skolan på måndag kl. 8.00 och så stod hela programmet för hela veckan OCH genast är tankarna där, huu, har varit ledig lite för länge kanske. Men sedan är det som om sommarlovet aldrig existerat, man kommer in i rutinerna direkt och tyvärr den där stressen som jag verkligen ska försöka undvika...
"Ge tid att stanna och lukta på blommorna på vägen"
Kramar till er kära bloggläsare!!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...