måndag 23 augusti 2010

Gott o blandat helg!

En väldigt intensiv helg har gått till enda, eftersom jag hade en hel del att förbereda inför skolstarten och samtidigt ville umgås så mycket som möjligt med familjen nu när alla var hemma så blev det att planera och strukturera helgen för att kunna vara så effektiv som möjligt. Lördag morgon började med att jag vara hemma och gjorde frukost medan resten vittjade burarna, vilket inte innebar någon vidare fångst, värre en sist faktiskt och inte nog med det de ösregnade... Eftermiddagen när jag jobbade med mitt passade tjejerna med sina grabbar på att åka till stallet, där faktiskt Nicke också tog sig en ridtur.

Nicke hämtar in Bubbi!!!

Börjar visst tveka lite hihi...



Men han ger sig allt upp till slut...

Och det går ju riktigt bra..:)

Sedan tar sig tjejerna en ridtur på Blue och Bubbi...




Medan jag satt där och arbetade fick Dick ett sms, och hör och häpnad, vår bil var äntligen klar, alltså helt klar så vi kunde komma och hämta den. Jag trodde inte det var sant. Vår kära Alfa Romeo som gick sönder i maj, och jag tänker inte gå in på detaljer eller allt strul som detta innburit... Utan det blev att skjutsa Dick till Tuna och hämta bilen...:) Och nu står han här på Storgatan och blänker... Tänk att man kan klara sig uan bil så länge, men vi har lånat av Elina och Offe och även av snälla vänner ibland...:=)

När vi kom hem var det bara att krama om Nicke och Johanna som skulle bege sig till Stockholm och önksa Johanna lycka till med sin skolstart idag måndag... Resten av familjen åkte till Solnehult till familjen Lundahl där vi skulle gratta Kajsa 20 år och samtidigt ta farväl för hon åker till skolan i Skottland igen...

Barndomskompisarna så söta så...♥


Idag måndag har vi i år 4 haft öppet hus för våra elever och föräldrar och det har varit jättetrevligt och det var många som tackade för detta initiativ och det verkade som de tycket att det var lika trevligt som vi. Nu har jag nästan träffat alla föräldrar på en och samma dag, väldigt bra. Eleverna hade jag ju träffat i våras, men jag tror att även dem tyckte det kändes bra att träffa oss alla i arbetslaget och vi kunde även presentera lite nya läromedel. Allt känns mycket bra inför imorgon, det ska bli så kul så!!!!!
Kramar i massor till er kära bloggläsare!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...