söndag 11 april 2010

Väntar på värmen!

Stallet har jag nämnt ger mig ro i själen men det finns ett ställe till i Sveriges avlånga land, och det är vårt badställe vid Borstingen som vi gjorde iordning förra våren och vi köpte och la dit en flytbrygga. Jag kallar det för mitt lilla paradis, ett ställe där jag kunde ta min fikakorg och min bok och bara vara... Eller ta med familj och vänner och bada, grilla och blarra och ha det skönt. Nu så här på vårkanten längtar jag dit riktigt mycket :)
En så länge ligger bryggan på land och isen har fortfarande inte smält helt!

Men var är vääääääärmen!!!!!!!!!! I början av veckan sa de att det skulle bli fint väder i helgen, lite senare i veckan skulle det bli regn på lördagen men varmt och sol på söndagen. Då hade jag planerat att vi skulle ut till vår brygga och kratta och gör iordning lite, men huuu så kallt det har varit, så det blev inget med det, men vi åkte i alla fall ut och kikade till vårt lilla paradis ♥ och det stod kvar trots att vi inte kunde ta oss ända fram med bilen för det hade fallit träd över vägen:)

Lite mys i solen blev det!
Åhhh vackra blåsippor!

Nu hoppas jag på den värme som de lovat oss ska komma i veckan, och då kanske det blir att iordningställa ute vid bryggan nästa helg istället... Nu är det dags att ta tag i arbetet igen men det blir en lite annorlunda vecka och den kommer att bli intensiv med långa dagar nu när vi ska anställa nya pedagoger till oss på A-L skolan. Vi ska ha 12 anställningsintervjuer på 2 dagar...:) Nice, nice!!!!

Ta vara på tiden och låt den inte gå till spillo kära bloggläsare!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...