torsdag 15 april 2010

HÄSTBYTE

Opps!! vad hände idag då??? När vi som vanligt kom till Källebergs ridskola så sa min ridlärare att vi ska nog inte ha den vanliga idag, OJ DÅ, tänkte jag lite överraskad!!! Jag skulle ta Melrose, tyckte hon, det var nog dags att byta häst och få jobba lite ordentligt... (som om jag inte gjort det tänkte jag, men då visste jag inte, fniss). Så ifrån min lilla ponny till en STOR häst, och det var verkligen stor häst med råge med stora steg och mycket häst att arbeta med:).

Jag är alltid riktigt slut efter en lektion, men idag var jag skiiitslut, helt enkelt... Men visst var det roligt, jag har haft Mia hela terminen och verkligen kört in mig på henne så jag fick tänka om en massa idag, det gick ju inte alls göra på samma sätt. En annan trevlig sak, vi red UTE i paddocken, det kändes helt otroligt, och det var VÅR i luften och riktigt riktigt skönt... Jag tror... nej, jag vet att jag kommer få en ordentlig träningsvärk imorgon.... Och jag har redan bestämt mig, nästa vecka blir det en extra ridlektion, så då kör vi hårt igen Fia!!! :)


Sköt om er trogna läsare!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...