söndag 18 april 2010

Sköna lördagskväll!

Efter fönterputsningen blev det filmtajm, vi hade spelat in förra avsnittet av Millenium och eftersom vi skulle se ett nytt avsnitt på kvällen så tittade vi på den riktigt ruggiga delen när Lisbeth blir skjuten av sin pappa och bror för att sedan begravas levande... Ja det känns inte helt verkligt med ändå gillar jag serien jättemycket, som är något bättre än filmerna men inte lika bra som böckerna så klart!!!

Sedan blev det i alla fall en riktig mysmiddag med min kära sambo ♥. Det blev lövbiffwok med nudlar och vitt vin, riktigt gott förutom nudlarna som nog kokat lite för länge hihi... men det andra saknades inte smak på må jag säga...:)

Strimlad lövbiff som legat i en marinad av sweet chili, olivolja, soya, sambal olek, vitvins- och balsamvinäger och lite starka kryddor och som sedan wokades med annanas. Detta kan rekommenderas för er som gillar stark mat med det lite syrliga... Detta serverades med wokade morötter, bönor och röd och grön paprika och råkostsallad.


Ta vara på det som är kvar av helgen!

Kramar Marie!

1 kommentar:

Anna sa...

Mmmmm ser riktigt gott ut!! Det får jag testa!!!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...