lördag 30 januari 2010

LÖRDAG

Helgfriden har äntligen kommit till oss här på storgatan och det är såå skönt!! Igår strax efter åtta kom Johanna och Nicke hem strax innan kom Elina från jobbet och vi var alla samlade igen, nice:) Det blev fläskfilégryta och tagliatelle, riktigt gott faktiskt, har lite torka vad gäller middagar just nu, så kom gärna med förslag... Sedan blev det Lets Dance och väldigt snopet att Agneta Sjödin åkte ut när det är så många som är så mycket sämre. Ja, det är ju tur att det engagerar oss för det är väl det som är meningen. Senare på kvällen blev det ju så klart en omgång på dansmattan och även lite bowling. Man blir inte stillasittande så mycket nu för tiden, vilket är väldgit bra..

♥ ♥ ♥


Idag har jag läst lite grammatik, men nu har jag faktiskt tagit helg. Blev ett par ärenden på stan också sedan hem och åt lite lunch och nu ska Elina och jag upp och titta i danslokalen när Johanna har danskurs för ledarna...:) Elina ska hinna med en sväng till Hultsfred också för Christopher spelar handboll... Och till kvällen blir det ett besök till Ann och Willy för ungdomarna ska ändå inte vara hemma.

Have a nice day!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...