måndag 18 januari 2010

Statistik!

Hej kära bloggläsare!! Jag har kämpat med att försöka mig på att installera besökarstatistik på sidan, alltså hur många som läser min blogg, inte vem... Jag tillhör ju den lite nyfikna kategorin så det tycker jag skulle vara kul. Det är ju också så att jag får lite lite kommentarer på mina blogginlägg. MEN väldigt många säger "Men det vet jag för jag har läst din blogg" o.s.v. Så nu ska jag se om det verkligen är så många som läser den... Det verkar i alla fall som jag har lyckats med projektet, men vi får se om den funkar för det har som vanligt strulat en hel del.

Men glöm för allan del inte att kommentarer på det jag skriver. Det skulle vara så skoj med lite fler kommentarer och så ger det fortsatt energi till skrivandet. Vissa tror att man måste registrera ett google konto, men det behövs icke. Gör bara så här: Tryck på ordet kommentarer, då kommer det en meddelande ruta och där skriver man i det man vill skriva, sedan skriver man under med sitt namn och trycker på publicera kommentar... Så kommer det att stå anonym + meddelandet och det är därför man ska skriva under med sitt namn.

Nu ska jag ta mig något varmt att dricka för jag har precis kommit hem från pulkabacken i VOK. Vi har varit där med alla fyrorna och hej å hå vilket drag det var i backen.

See you!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...