måndag 25 januari 2010

I skidspåret

I helgen åkte mina Sundins fram, de har minsann hållt sig undan sedan vi flyttade till stan. Det är alltså över 3 år sedan som jag tog en sväng i skidspåret, men nu jäklar var det dags. Dick hämtade skidorna på hans jobb, där halva vårt bohag fortfarande är och sedan skulle jag iväg. MEN var var då pjäxorna, pust, efter 3 1/2 år vet vi fortfarande inte var vi har våra saker. De var i alla fall inte här så det var bara för mig att knalla ner till hans jobb igen och leta, och visst i en bag tilllsammans med gamla fotbollsskor låg de.

Sen var det dags att åka upp till VOK och ut i spåret, å hej åhå vad det gick, en ordentlig vurpa fick jag till men annars stod jag på benen och svetten lackade, för det var både jobbigt och riktigt skönt... Mest trött blev jag nog i armarna, och i mina handleder kändes det ordentligt, så pass att handledsskyddet har fått vara på idag. Jag tror det börjar bli dags för en operation igen i den andra handleden nu, jag märker det också på ridningen, vissa gånger får jag riktigt ont efteråt och inte nog med det jag har ju ingen stryrka. En härlig träningsvärk har åter hittat till min kropp, men skönt då känns det att jag gjort något.

Tack å hej för mig!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...