onsdag 11 november 2009

ONSDAG, mitt i veckan.....

Nu har det gått 3 dagar på denna vecka och jag har jobbat klart, på jobbet i alla fall. Denna vecka startar min nya delkurs så jag ska till Växjö på fredag. Så imorgon blir det att börja läsa den nya litteraturen och alla instruktioner till alla uppgifter. Det ska vara 3 gruppuppgifter och en salstenta i Växjö... huuu det värsta jag vet får hjärtklappning bara jag tänker på det. För övrigt lite spännande med gruppuppgifter via nätet.

Idag har vi haft vår andra friskvårdsföreläsning, och det var Åsa Dahlström som pratade om motion och kost. Jättebra, mycket man visste men förstärkte det ändå, men det var nyheter också t.ex. att vår lever helt slutar upp att ta hand om och förbränna fett när vi dricker alkohol för då har den fullt upp med att ta hand om den, och det värsta är att det kan ta flera dagar. Har man dessutom haft en riktig fylla så kan det ta ett par veckor, hualigen:)

Imorgon kväll blir det ridning i Tuna igen, och jag som har haft träningsvärk nästan i en hel vecka, spädde på lite i måndags när jag tränade och nu blir det igen. Mina vader har varit som stinna stockar. MEN det är det värt JIPPI!!!

Vi höres!!
Kram från Marie!

1 kommentar:

Eva S sa...

Hej Marie !
Kul att du tagit tag i ridningen igen (ett steg i rätt rikning...nästa är hund)
På tal om fettförbränning...är det därför jag är så mager då eftersom min konsumtion av alkohol är i det närmaste obefintlig....haha
Ha det bra

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...