onsdag 23 juni 2010

TOMGLO

Det blev en skön och avkopplande dag idag ute vid bryggan... Elina hade en ledig dag så hon och Ellen var också där. Förutom lite läsning och fika så jobbade Ellen och Elina med att slänga iväg stenar på sjöbotten, det har blåst in en hel del så det gör så himla ont att gå. Elina försökte också med att kratta botten, men då blev vattnet så grumligt att det inte gick att se något över huvud taget. Framåt eftermiddagen gav sig tjejerna av till stallet.

Innan vi gick på vår ledighet fick vi ett mål av vår rektor som vi skulle uppnå över sommaren, precis som eleverna... Det var att "tomglo" så att ev. snilleblixtar uppstår. Och är det något ställe där det går att just tomglo så är det när man sitter ensam ute i fridfullheten vid bryggan, i lugnet. Det är så skönt och avkopplande, så idag tomglodde jag för första gången, men inga snilleblixtar dök upp än så länge... Men det kommer..., jag har ju HELA SOMMAREN PÅ MIG...)


Här jobbas det för fullt...
Fikadags...


Ta dig samman och gör något onyttigt!
Ett ordspråk till er fina bloggläsare!
KRAMAR!!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hihi, ja titta, mer sommarfötter :) Det e bara kul att kunna bidra med lite inspiration...Men dina var ju fint lackade alle fall :)

Ha en jätteskön helg och Midsommar ni med :) Härligt med döttrarna hemma...!

KRAM!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...