måndag 21 juni 2010

Äntligen!

Nu när mitt sommarlov har börjat så satte jag fart ordentligt med att leta resor, men igår misströstade jag verkligen för resorna är mycket dyrare i år och utbudet har minskat. Vi började väl fundera på en helt ospecificerad, men jag är så rädd att hamna långt ute i någon busch, det är ju alltid trevligt när det rör sig runt omkring och man kan strosa runt och se lite folk och att det finns många mysiga tavernor att besöka, faktiskt en del av resan tycker jag..:) Igår tillbringade jag i alla fall åtskilliga timmar vid dator och surfade runt bland olika reseföretag, sista minuten resor m.m. En positiv sak var att jag hittade några resor från Kalmar nu när de inte går från Skavsta längre, och jag skrev upp några som jag tänkte bevaka ett par dagar till för att chansa på att de ska gå ner lite i pris. De första jag kollade på är redan 1 juli och näst kommande 8 juli. Så de borde gå ner lite...

Idag efter morgonpromenaden tillbringade jag ett par timmar hos min frissa Åsa och gjorde slingor sedan åkte jag upp till brorsan och Linus och fikade. Efter middagen tog jag tag i alla mina papper från kursen och satte in i pärmar, för nu är det ju avklarat alla fall. Sedan kunde jag faktiskt inte hålla mig längre utan gick in och kollade de resor som jag spionerat på. Vad tror ni har hänt???... de är sänkta med flera tusen och två av mina tre resor från Kalmar fanns kvar, 11746 kr för 2 veckor.... igår 14296 kr...:)) Nu var det bara att boka, JIPPIE!!! Kreta för tredje året i rad, tror ni vi gillar ön??? Ja, det gör vi faktiskt, det är också helt underbar ö att promenera på, vi har hittat lite olika vägar uppåt bergen. Vi är faktiskt duktiga på att gå våra morgonpromenader även där. Denna gång ska vi bo lite mer åt Platanias, men det är ändå nära Agia Marina där vi bott två år innan. Äntligen kan mina tankar nu fokusera på min efterlängtade semesterresa...:)

Oscar Suites heter hotellet för i år!!!
Om du önskar att dina drömmar ska gå i uppfyllelse, får du inte sova för länge!
Kramar till er alla!

3 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie, så himla gutt det låter att komma iväg sådär, denna sommar måste vi vara hemma, måste lägga pengarna på renovering, alla fönster ska kittas om....men, men...det blir nog bra det med..., får njuta av dina bilder här istället, hehe...!

KRAM!

Helena sa...

Hej! Där har Jocke o jag bott trevligt hotell.
Helena

Marie sa...

Ja det ska bli himla skönt att komma iväg. Vad bra Helena då litar vi på er. Vi har haft bra hotell förut också, bara att sängarna är så hårda...:)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...