torsdag 4 november 2010

Fantastisk pasta!

Idag blev det en promenix i blåsten till Lidingö centrum på förmiddagen, sedan tog vi tunnelbanan till Gamla stan. Där tog Johanna med mig till en väldigt spännande restaurang, "Vapiano", en sorts pastarestaurang där man stod och tittade på och väntade när de gjorde iordning rätten. De gjorde också all pasta själv det kunde man också se. Och inte nog med det, det var himlans och fantastiskt gott. Jag beställde en tagliatelle med champinjoner, grädde, vitlök, chili och muskot mums!!! Ett besök att rekommendera!!

♥♥♥


Sedan gick vi igenom Gamla stan mot centrum där jag hann att köpa mig två par stövlar, en tröja och lite smink på H&M. Oj, oj, oj vad pengar jag har gjort av med...:) Efter det blev det avsked av dottern♥ på centralen för att sedan sätta mig på tåget mot Linköping, där Dick mötte upp och vi åkte vidare till Ikea, för att ytterligare spendera en tusenlapp hihi... Nu får jag nog hålla i plånboken ett tag, men hoppsan jag måste hämta ut mina glasögon imorgon, puh!!!!!!!!

"Konsumtion är vår tids stora neuros"
Hihi!!!!!

4 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Verkar som du haft underbara dagar!! Perfekt med en dotter i Sthlm :)
Härligt att shoppa lös ibland!! :)

Kram

Marie sa...

Ja vi hade ett par riktigt härliga dagar. Visst är det är perfekt, lite långt bort men som sagt annars hade man nog inte besökt huvudstaden så ofta..:)

Anna sa...

Åhhh älskar Vapiano!!! Fast vi brukar alltid äta deras underbara pizza!!! Avundsjuk jag blir!!! Kram på dig!

Marie sa...

Ja Anna pizzan såg riktigt god ut den med...:) Jag får testa den nästa gång!
Kram!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...