söndag 31 oktober 2010

Kärt besök!

Åh vad mysigt och trevligt vi hade det igår när mitt käraste gamla arbetslag kom på besök. Christina från Växjö och Anna från Hultsfred och så var det Petter och Anders från A-L som alla kom en sväng till mig för lite snacks och samkväm. Vi passade också på att fira Christina med ett härligt höstarrangemang för hon ska visst till att fylla 30 om ett par veckor...:) Sedan bar det av till Sweet Chili, som vanligt stod för god mat och mycket trevligt bemötande, själva restaurangen är också himla mysig...:). Jag åt Black and white och det var supergott!!


Christina den pinglan fyller 30 år om ett par veckor!
Christina, Petter o Anders
Anna!
Anna o Petter på Sweet Chili!
Gänget samlat!

Petter o Christina!

Det är alltid lika trevligt att träffa sina gamla arbetskamrater och jag är glad att vi fortfarande kan få till våra små träffar, det är ju i alla fall 3 1/2 år sedan vi alla jobbade tillsammans. Christina stannade över natten och vi satt länge igår kväll och blarrade, hade lite att ta igen sedan sist vi sågs!
Kramar från Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...