lördag 23 oktober 2010

Kultur stipendie!

Igår kom det en överraskning till familjen, kanske främst till Johanna, the fighter...:) Hon har ju som sagt startat sin danskarriär på Aktiv Ungdom där hon dansat i många år och varit ledare från hon var 12 år till hon var till 18. Hon gick också på dansgymnasium i Kalmar, efter det ett år på förberedande balettakademin, och efter att ha sökt andra gången kom hon som reserv på yrkeslinjen på Balettakademin och kom ju som ni vet in på sin reservplats.

Ann-Sofie som jobbar för Aktiv Ungdom ju så klart glad för Johannas skull och sökte därför ett kultur stipendie till henne och föreningen, och det var just detta glädjande besked som kom igår, Johanna får 10 000 kr och föreningen lika mycket...:) Oj vilken glad dotter vi hade igår, härligt och jag är förstås en mycket stolt mamma...:) Så klart välbehövda pengar till en fattig student, det är faktiskt en halv terminsavgift... Johanna är verkligen värd detta tycker jag, och han som ringde Ann-Sofie sa också att hon var självklar, det var ingen tvekan om att hon var en av de sex stipendiaterna, så himla kul...:)

Den 18/11 ska vi och Ann-Sofie till Mässhallarna på en företagsmässa och se Johanna ta emot sitt stipendie. Det blir förutom utdelning, föreläsning med Paulo Roberto, mat, mingel och så, ser verkligen fram emot denna tillställning....:)




Nu går jag här och laddar för kvällens tillställning, som jag ser fram emot med spänning. Hittade faktiskt en ny blus idag, gjorde ett nytt försök och vi hittade också en ny skjorta till Dick. Ska hälla upp mig ett glas vin nu, ta och duscha och fixa till mig lite, sedan bär det av till Eva och Micke för lite käk och sedan blir det baluns i parken, nice...
Hoppas ni får en avkopplande lördag fina bloggläsare!
Kramar Marie!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Det är hon så värd tycker jag, dels för hennes slit verkligen, och samtidigt för att hon fortsätter komma till oss både med utbildning och som konferencie, ett härligt engagemang....,jättekul! Ska bli kul den 18:e :)

Ann-Sofie sa...

Glömde skriva, ha det jättekul ikväll, vad bjuden, men det blev inte att vi gick, men tror det blir superkul!! :)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...