söndag 24 oktober 2010

Trött söndag!

Regniga och trötta söndag, är lite däven idag...., tål inte att vara ute och festa längre, men det får det väl vara värt för gud vad roligt det var...:) Först kom Gunte hit och sedan kom Christopher och skjutsade oss till Eva och Micke Jönsson, där var också Lena och Jonas och så sat självaste svärsonen Nicke där hihi... Han hade blivit utkastad av Johanna för hon skulle ha klassfest och då passade han på att åka hem, det gjorde han rätt i tycker jag. Vi blev i alla fall bjudna på lasagne och så tog vi ett par glas vin innan vi åkte vidare till parken.

Där var det fullt ös, helst när Frallan kom igång och spelade. Vi dansade och höll igång och hade så himla roligt hela kvällen, och i slutet när Frallan rockade loss som mest blev det bugg med Nicke så det stod härliga till, vad duktig han var och en massa, massa snurr blev det...:)

Denna roliga och sköna helg har gått till enda och en ny härlig vecka väntar. Nu blir det till att köra hårt sista veckan innan eleverna har höstlov.

God natt kära bloggläsare!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...