lördag 30 oktober 2010

MYS!

Visst är det väl härligt med alla ljus denna mörka årstid, det lyser liksom upp hela tillvaron...:) Jag är lite irriterad över att vi inte kan elda i vår fina kakelugn, det känns rätt meningslöst att den inte kan ge värme och det där mysiga sprakandet. Vi har faktsikt haft en elektrisk eldstad för att åtminstone få lite ljus, men har gått och tänkt på att ställa in stearinljus istället. Och igår kom min käre sambo och frågade om vi inte skulle ställa in ljus någon gång och om jag hade några, och visst ljus har man ju alltid...:) Så han gjorde det riktigt mysigt i kakelugnen, i alla fall för synen, för något sprakande blev det ju inte, men väl så MYSIGT....:)




Väntar nu in mitt gamla gamla arbetslag från när jag började på A-L skolan, de anländer snart och vi ska gå ut och äta här i Vimmerby stad, kanske det blir Sweet Chili, gillar ju det stället, god mat och väldigt trevlig personal.... Jag ser i alla fall fram emot kvällen och sedan får jag ju en nattgäst eftersom Christina bor i Växjö. Resten av gänget som kommer är Petter, Anna J och Anders...nice!!!!
Jag önskar er bloggläsare en riktigt skön helg!!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...