torsdag 1 oktober 2009

Lite gnällig!!

Usch vilket väder det har varit idag, och jag är glad att jag suttit inne framför datorn med min hemtenta och bara behövt tittat ut på rusket. Men nu är det andra dagen i rad som jag klagar på vädret, ska försöka skärpa mig... En annan lite tråkig sak var att jag fick G- på min roliga hemtenta om invandringspolitiken. Jag la väl inte ner så jättemycket jobb för jag tyckte faktiskt det var en svår uppgift och mina egna reflektioner kändes krystade, men det är faktiskt första gången som jag fått ett så dåligt betyg på högskolenivå och jag behövde i alla fall inte komplettera. Det är väl bara att ta nya tag!!! Religionen som jag sitter med nu är lite bättre, men en del är knepigt, helst där jag ska föklara om det heliga, riter och symbolerna i både de arkaiska (ålderdomliga) religionen och hos de övriga religionsmänniskorna. Hoppas jag inte rör ihop detta lika mycket som förra gången. Nej nu känner jag mig lite gnällig faktiskt.

Var en sväng på friskis förut och tog ett steppass, så nu känns kroppen lagom mör igen. Imorgon är det fredag igen mina vänner YEEE!!!!! Och nu är jag positiv och glad igen!

KRAMAR MARIE!!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...