måndag 5 oktober 2009

Fika, fika och fika!

Gårdagen blev en riktg fikadag. Först ett par rejäla muggar på morgonen, kände mig lite däven från gårdagen faktiskt... Blev några glas vin och så blev det lite sent, men, men roligt hade vi, och som sagt länge sedan vi träffade Peter och Christina...:)

Kl 13.00 åkte vi till Peder o Karin för lite fika. De hade lite öppet hus mottagning, kanske främst för dem som inte var med på deras vigsel, men vi åkte dit en sväng och Elina ville ju följa med. Efter det åkte vi vidare till Storebro, till Dicks föräldrar för de har ringt och frågar varför vi aldrig kommer, usch får dåligt samvete, men helgerna bara rinner iväg och går till allt annat. Men nu passade vi på och det blev mer FIKA!!! Vilken tur att det just igår var kanelbullens dag, hihi... Framåt 18.00 var man lagom uppblåst i magen och den skrek efter MAT. Så det blev hem och käka och ingen mer fika blev det denna dagen!!!!!


Ytterligare en helg utan jobb eller studier, JIPPIE!!!
Kram Marie!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...