söndag 11 oktober 2009

En trevlig lördagskväll!!

Igår hade ju vi som sagt Oskarshamnbesök och de var givetvis kvar här hos oss på kvällen också. Jag hade gjort några pajer och så hade vi kräftor kvar i frysen som vi bjöd på. Annika, Samuel, Erik och Anders och Tilla var här också. Det var riktigt länge sedan Anna, Stefan och Moa var här men vi fick äntligen till en kväll och varken de eller Annika och Samuel har varit hos oss sedan nyår så nu var det på tiden:) Roligt att Elina var med oss en sväng, sedan drog hon till Pumpen med polarna.






Till efterrätt blev det Bailey´s panacotta, som Christopher hjälpte mig att göra i fredags kväll, och de blev så goda. Det blev summa sumarum en riktigt trevlig kväll.

Nu är det söndagskväll, och en ny vecka har vi framför oss. En vecka fylld av en massa, både på jobbet och hemma. Ska lägga upp mina gardiner som Annika har sytt åt mig, hon är fantastisk. Så snart får ni se ett nytt vardagsrum, de blev så fina....

Njut av söndagskvällen som vi har framför oss!!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Ser ut som en väldigt trevlig kväll! Men det var ju knas, eftersom jag ringde hem till Monia, hennes mamma sa att hon inte skulle ha tröjan nu....får ringa dom igen, ha ha!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...