fredag 23 oktober 2009

Äntligen fredag!

Det är alltid något speciellt med fredagar, jag förstår inte... Jo då det gör jag faktiskt, det är den bästa dagen på hela veckan och man har en hel helg framför sig:). Just nu njuter jag lite mer av helgerna när jag inte har så mycket jobb, riktigt skönt faktiskt. Nästa vecka har elevrna höstlov och vi får ledigt torsdag och fredag, och det är jag ju annars med så det blir som vanligt, fast utan elever förstårs.

Igår satt jag och pluggade från 8.00-15.30 och idag började jag med en 50 min promenad (i regn) innan jag satte igång och det var jätteskönt, och sedan satt jag till 14.00 då jag kände att jag var hungrig. Elina och jag åkte ner en sväng till hästaffären "Hippo" som har utförsäljning och hon köpte sig nya ridbyxor och stallskor. Hon är galen, har blivit en hästtjej igen och nu vill hon att vi ska börja rida på ridskola hmmm... Ska försöka ringa Agneta Egermo imorgon igen och se om det finns några tider. Jag får träningsvärk bara jag tänker på det.

Njut av en härlig (regning) helg!!
KRAMAR från mig!!

1 kommentar:

Anonym sa...

haha, jag är precis lika galen som du var när du va ung&hästtjej :)
ÄLSKA träningsverk ;)
/Elina

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...