torsdag 20 januari 2011

HANDBOLL

Handboll, handboll jag säger bara det... jag sitter som klistrad framför teven, det är verligen min favvosport. jag är ju en gammal handsbollspelare med hela knät fullt av skruvar haha... Att titta på handboll nu känns som på den gamla goda tiden med Carlén (ja den äldre alltså), Magnus Wislander, Stefan Lövgren, Ola Lindgren m.m.....:-)

Blir lite full i skratt när jag tänker på förra matchen mot Argentina, inte för att det var roligt att de förlorade för det var himla trist, MEN jag hade lite sms kontakt med en kompis och när matchen var slut skrev jag "Jävla skit" (inte så trevligt men.......) Men det roliga var svaret jag fick tillbaka av Anders som syftade på mitt förr förra inlägg om svensk skola, så här såg det ut:"Ja ja vi har fortfarande chansen. Visar dom samma vilja o styrka som ditt inlägg om skolan på din blogg så vinner vi VM" Hahahaha, han är för rolig, men det var också roligt att få ett sådant sms....:) Och vad hände ikväll?, VI VANN!!!!!!!!!! Det kanske ligger något i det Anders skrev :).

Jag hann bara se sista halvlek, tyvärr, det finns nog bara en sak som kan få mig att missa en match.... ridning givetvis......:) Ikväll var det start för vårterminens ridning och eftersom jag inte kunde rida något på jullovet så kände jag mig väldigt stel OCH jag lovar jag kommer att få en jävuls träningsvärk imorgon....:( Det värker redan nu lite varstans, MEN det är det värt hahah... Så himla roligt och extra glad blev jag när jag fick min favorit Florens, men kallas Blomman, trots att hon brallade en del idag hihi....

Åh längtar till härliga fredag då kommer Johanna och Nicke hem också. Johanna ska ha danskurs för alla ledare på Aktiv Ungdom, så det blir väl kvällsmys med alla de mina♥. Kanske en trevlig handbollskväll på lördag hihi.... :-)
*
Önskar er alla en skön fredag!!!
Kramar från Marie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Marie, handboll räcker att se sista kvarten för det är ju bara då det händer nåt! ;)
Kram Li-Anne

Marie sa...

Ja jag kan hålla med. Det räckte faktiskt, och likaså var det ikväll det hade räckt med sista kvarten hihi...:)

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...