tisdag 11 januari 2011

IDAG SKICKAR VI EN MASSA GRATULATIONER TILL JOHANNA ♥
SOM FYLLER 23 ÅR!!!!!!!!

PUSS & KRAM PÅ DIG!




Jullovet är som sagt slut och nu är det bara att övergå till vardagen igen, vilket faktiskt känns rätt skönt när man väl är igång...:) Och nu är det verkligen full gång igen... och de flesta eleverna verkar faktiskt ha längtat till skolan, härligt!!! Riktigt roligt att undervisa igen, det är ju detta jag har utbildat mig till lärare för, att stå där och se utöver en härlig skara 10-11-åringar som vill lära sig en massa ny kunskap... :-)
Se framtiden i deras lärande, lyssna in eleverna och erbjuda dem stora möjligheter att sätta ord på sina tankar, ge daglig feedback på deras vilja att göra bra ifrån sig.... och IDAG har jag haft en fantastisk dag med mycket gensvar från eleverna och det är dessa dagar som jag blir påmind om varför jag blev lärare... :-)
Sköt om er fina bloggvänner!!
Kramar från Marie!



1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie, vad jag kan se i mina papper så är Melissa Begovic anmäld till Street 10-12 år, Torsdagar kl. 18-19, har skrivit in Moa där med nu, hon är välkommen, vi startar vecka 4!!

KRAM

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...