måndag 27 december 2010

Storsläkten!!!

Julen har fortsatt här hemma på Storgatan med det traditionella julfirandet med Svensson släktet, alltså på Dicks sida... De är ju fem syskon med 16 syskonbarn och tre syskonbarnbarn och så alla respektive förstås, en liten lagom släkt hihi... Nu är vi allstå så många så det är i stort sett bara vi som har plats för alla. I år var vi bara 25, vi har varit uppåt 30 ibland ..:)... Men det är i alla fall jätteroligt att träffas, blir ju om sagt inte så ofta vi får ihop hela hiet... Vi har knytis så det är inte speciellt betungande att ha dess träffar och det blir en hel del glada skratt. I år var det Johanna och Elinas kusin Emelies minsta flicka Alma som var kvällens höjdpunkt, så himla mysig och rolig unge alltså, en riktig trollunge som vi skrattade massor åt...:)

Kusinerna Moa och Johanna tar av den goda maten...

Syskonen Emelie och Linus...

Nicke hugger in på skinkan!!
Elina och Dicks syster Annelie!
Tony, Alma och Emelie...
farmor Mona och farfar Kalle, grundarna till denna stora familj haha...
barnbordet...
Det lilla långbordet..:)



ALMA trollunge!!
Elina och Nora!
Moa, Nora och Fabian..
Nora, Ellinor, Moa och Alma...





Ja när denna annadag jul är över är liksom allt över och man kan pusta ut. Det har varit en jättetrevlig jul och jag trivs verkligen med att få träffa alla nära och kära släktingar, men efteråt blir man trots allt rätt trött... Idag har det varit en hel del plock, disk och dammsugning från igår och så blev det en sväng på rean med Elina, men kom faktsikt tomhänt hem. "Du ställer dig inte i den kön", sa Elina när vi var på Cubus, så det var bara att hänga tillbaka blusarna, det var faktiskt en enorm kö... Vi köpte istället goda mackor på Bakfickan och gick hem och åt dem tillsammans med varm choklad, hualigan vad kallt det var ute .... så det var riktigt gott att värma sig med...:)
Hoppas ni fina bloggläsare har haft en härlig och fridfull jul!!!
God fortsättning till er allla från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...