måndag 13 september 2010

skoljogg och flytt...

Idag har vi haft skoljoggen med eleverna i 4-6 och det är alltid en trevlig aktivitet. Det brukar börja med att alla lärare och elever har uppvärmning på skolgården och sedan går vi upp och springer spåret eller går för dem som vill... Nu var det så i år att vi inte hade någon som höll i själva uppvärmingen så jag blev tillfrågad, först kände jag nej, det är så mycket nu, men det behöver bara vara några minuter och så vidare, så till sist sa jag ja... Och visst blev det extrajobb, mer än jag tänkt så himla typsikt mig att ta på mig merjobb... Det blev min lördagskväll som gick till att leta låt och göra en uppvärmning. MEN idag var det Marie som hade uppvärmning för ca 120 elever och 10 lärare hihi... Det var jätteroligt att se så många stå där och gympa och väldigt många som faktiskt engagerade och hoppade och studsade...:)

När jag kom hem efter fyra var det dags att handla och sedan laga mat och sedan var det dags att åka bort med första lasset till Elina och Christophers lägenhet. Den var så himla fin, har ju inte sett den förut...:) Där kommer de nog att trivas och Elina längtar till at få gå där och pyssla, hon planerar för fullt.

Första steget in i lägenheten...:)
Elina i dörröppningen till stora rummet...
Elina i hallen...

Arbetet i skogen igår har satt sina spår, inte nog med att jag har träningsvärk i armar och ben, jag har nackspärr också och på det skulle jag gympa, men jag slapp att springa eller gå. Jag skötte istället målgången.... Alla elevern var så duktiga och våra fyror som sprang spåret för första gången skötte sig exemplariskt...)
Önskar er alla en trevlig septembervecka!!
KRAMAR från Marie!




1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie, låter kul med skoljoggen, bra jobbat!!
De verkar fått en himla fin lgh ungdomarna :)
Hoppas Elina är bättre med magen!

Kram

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...