lördag 18 september 2010

Oplanerad helg i sikte!

Nu är helgen här igen och det är alltid lika skönt. Helgen hade vi bokat in för Elinas och Christophers flytt, men som sagt det är ju redan avklarat. Härligt, helt plötsligt har men det oplanerat och det gillas skarpt i mitt liv. Ni vet så där att "bara vara" det är skönt när man har det fullspäckat i veckorna...:)

Det är ju som sagt inte bara att undervisa elever som ingår i vårt yrke utan PIM kurs, uppvärmning för alla elever på skolgården till skoljoggen, kursen "värdskaparna", ledningsgrupp, OMSAM, föräldrasamtal, planering, arbetslagsträff och träff med specialpedagog angående elever, ja o.s.v. så här kan en vecka se ut och det är väl inte riktigt vad man hinner med. Men jag trivs väldigt bra med mitt yrke och det är även mycket viktigt med skolutveckling, och det gillar jag, men ibland undrar jag hur länge man ska orka. Ska bli spännande att se om det blir någon rektion på insändaren som var i Vimmerby tidning...

Men som sagt helgen är oplanerad och jag går mest och plockar och styr. Har just nu fått lite dille på heminredning, himla skoj...:) Vi har ju ett rum som står tomt och vi funderar hit och dit, lutar nog åt ett kontor, så vi ska ner till jysk och kolla in ett nytt skrivbord... blir nog ett vitt. Igår köpte Dick en ny skrivbordsstol, vilket verkligen var behövligt. Men vi får se hur resten blir, mer om detta kommer...:)
Vår fina kakelugn i rummet...
En av de två hyllorna i rummet!
Vår omtyckta tegelhörna i köket!

Hallen... lite mörk men mysig...

Jag var igår och handlade lite på affären mitt över gatan "Två systrar", där hittar man mycket trevligt till hemmet. Så just nu håller jag på att dekorera några höstljusbrickor♥. Jag börjar faktiskt kunna njuta av hösten nu, höststämningen finns och så länge solen skiner och det vackra färgerna börjar skymta träden då är det så vackert.
Må så gott i helgen kära bloggläsare!
KRAMAR från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...