måndag 2 februari 2009

Igång med Friskis & Svettis!!


Dags för en ny vecka och nya tag. Det är två veckor kvar till sportlovet och då ska vi vara klara med Afrika Temat. Sedan blir det historia med början av Stormaktstiden. Sedan ska vi ämnesintegrera engelskan också, det är uppgiften i den nya delkursen. Ska bli spännande, funderar på om vi ska integrera någon engelska i vår webtidning. Ja, jag ska fundera vidare ska nu först börja att läsa litteraturen till kursen så kanske det mognar fram något.

Jag har ikväll varit på Friskis & Svettis, och det var andra gången denna termin. Jag har verkligen varit sen att komma igång, men förra torsdagen då kom jag äntligen iväg och jag var på grabbgympan, kanske inte var vad jag tänkt men det har alltid varit medel puls vid den tiden. Men allt är föränderligt... och det gick riltigt bra att gympa med grabbarna, men OJ vilken träningsvärk och den hade inte gott över till ikväll då det var påt igen. Denna gången Emmas puls bas, som var jättebra. Det känns härligt att äntligen ha kommit igång. Nu ät det bara att hålla igång det. YES!!

See you later!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...