lördag 28 februari 2009

They are home again!


Alla kidsen samlade!!


Och så var det fredag igen, veckan har verkligen rusat iväg. Men skönt med helg i alla fall!! Veckan startade hektiskt, eftersom jag blev ensam när kollegan blev sjuk, plus lite kvällsmöte på¨det. MEN nu är det fredag och alla barnen kom hem och vi är samlade igen. Det är alltid lika roligt att ha alla hemma. Först kom Elina från Oskarshamn, där hon stortrivs och ville nästan inte hem, sedan kom hennes Christopher och strax innan åtta kom Niclas och Johanna från Stockholm. Vi åt god räkpaj, drack lite vin, såg Lets Dance, Jäklar att inte Elisabeth åkte ut istället för Carl-Jan, men men... Kvällen avslutades med Rockband och vi spelade trummor för fullt. Sämst gick det för trummisen himself, eftersom det inte riktigt går i takt, ha, ha.

Nicke in koncentration!

Offe likaså!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Underbart det ser ut med hela familjen samlad!!! Ja, men äntligen tog vi tag i Sorebro Skola, sån enorm skillnad mot Vimarskolan....oj, oj, oj! Och jo, hon får Kajsa nu...hade ju glömt hon var lärare där...Maja o hennes pojkar gick ju på Hattstugan tillsammans så det var ju jättekul tyckte Maja ( som mindes hur Kajsa tröstat henne vid något tillfälle :)

Ha en skön kväll nu och hoppas solen skiner på oss även imorrn!
Hälsa Elina att nya skivor finns i dansl från måndag,så hon vet, ser ju här hon är i O-hamn nu!

KRAMAR Ann-Sofie

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...