söndag 8 februari 2009

Stockholms weekend!



Här byggs det för fullt på loftsängen.


Oh hjälp, hur ska jag komma ner?

Johanna o Niclas inflyttningsblomma!

Så här fint blev det !!
Lite mys o fika i den nya hörnan under loftsängen!


Ja, så var det dags för Stockholm och flytt igen. I lördags morse bar det iväg med Niclas flyttlass. Han har äntligen fått ett jobb och ska flytta till Johanna. Vår äldsta dotter har blivit sambo, och det känns skönt att hon inte bor ensam i huvudstaden längre. Niclas med mor och far åkte i hans bil upp och väl där blev det att bära och bygga. För Nicke och hans pappa har byggt en loftsäng som skulle sättas ihop och sedan var det flera IKEA möbler som skulle sättas ihop. Senare åkte vi till Lidingö centrum och åt god mat på en trevlig restaurang. Vi såg sedan melodifestivalen i lägenheten och satte ihop det sista av möblerna.

Vi färäldrar sov på ett hotell, så idag var det att gå upp och insupa en underbar hotellfrukost. Efter det åkte vi till Johanna och Nicke för att hjälpa dem med de sista, så att vi kunde ta med alla kartonger hem. Vi avslutade besöket med att ta en åktur runt Lidingö. Stället där Johanna är barnflicka heter Gåshaga och där fanns det fina hus vill jag lova. Vi stannade och åt mat innan vi åkte hem till Småland igen. Denna gången kändes det inte alls så tungt att lämna dottern nu när hon har sin älskling hos sig, lite värre var det för Niclas föräldrar som åkte med oss hem. Per sa att det kändes vemodigt, samtidigt som han tyckte om lägenheten och området där de bodde.

Vi önskar Johanna och Niclas LYCKA TILL... Puss o kram på er!!














Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...