tisdag 17 februari 2009

Massage!

En dag som jag bara tänkt på mig själv, underbart!! Ja, som sagt det är sportlov för mig och dagen började med en rask morgonpromenad i -5 grader och lite snö som dalade ner. Det bet i kinderna men kroppen fick minsann bli varm, och det var såå skönt att komma hem och äta frukost, dricka kaffe och läsa Vimmerbytidningen i lugn och ro. Sedan blev det en varm och härlig dusch. Jag hann också lägga mig i soffan och läsa lite innan jag skulle till Mona-Britt för lite samtal och massage. Ja, det har varit lite mycket nu en tid och nu går jag och väntar på provsvaret och då tyckte min kära mor att jag behövde prata med någon. Så idag har jag varit och samtalat lite med Mona-Britt på Alterna, men skönast var den lugna fina massagen jag fick. Det var vanlig massage blandat med någon slags kopparmassage som skulle frigöra slagg från nacken upp till huvudet, och skulle vara bra mot migrän. Får väl se??, men skönt var det i alla fall.

Och resten av dagen blev bara att slappa för detta tog musten ur mig alldeles och jag var helt slut. Men man har ju ledigt så en filt och en bok i soffan blev min eftermiddag. Det blev faktiskt ett kapitel i Pinters (eng) bok också, och denna gång handlade det om hur man kommer igång och skriver med eleverna. Denna engelska kurs har verkligen inspirerat mig till att undervisa i engelska. Det blir nog en hel del kommunikativa övningar nu efter sportlovet för min lilla grupp.

See you later!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Bra Marie, att du tar hand om dig själv, vilken klok mamma du har!!!

Kramar Annso

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...