måndag 4 maj 2015

Flytthelg!

Ledigheten startade med en trevlig Valborgskväll hos Annika o Samuel. Eftersom Annika inte velat bli uppvaktad förut så väntade vi med lite till nu då vi ändå var bjudna :) Vi köpte en fin blomma och champagne i cellofan... Men framöver blir det en tjejkväll på Stads veranda en varm o skön kväll, hade vi tänkt :) "Vi vet att du inte vill grattas, men hoppas att detta uppskattas" o.s.v.

Helgen har för övrigt varit väldig intensiv med flytt, städning och barnpassning :) Nu äntligen har vi en av våra döttrar i Småland och det känns så himla bra. Men fy och ve för flyttning, vilket jobb och Elina som är höggravid och allt. Jag tog i alla fall med mig Timo hem, det var lite för rörigt att ha honom bland flyttkartonger och alla som sprang fram och tillbaka. Hemma hos oss var det lugnt och skönt och han sov över hos oss på natten för det gick inte ens komma in i hans rum :)
Timos favvoskåp hos mormor :)
 Flyttkaos!
 Åh vad mysigt att vakna av en go o glad unge som ropar mojmoj och moffa :)

Lördagskvällen bjöd också på en impulsbjudning till Mia o Anders. Efter plock och styr i Fågelhem så åkte vi dit och blev som vanligt bjudna på utsökt god mat, både förrätt, varmrätt och god dessertost o kex framåt småtimmarna. Till detta goda slank det ner ett och ett annat glas vin :) Sedan söndag var det upp och hoppa för att åka till Flytthem och putsa fönster...

Ja, tredagarsledigheten gick snabbt över, men oj vad vi hunnit med. Så nu är det bara att se fram emot en ny arbetsvecka med nya möjligheter så klart :)

Kram!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...