lördag 12 mars 2011

ONT!

Nu är den sköna helgen här igen.. och igår när jag gick hem från jobbet kändes det så där otroligt härligt i kroppen, en slags avkopplande lättnad = LEDIG!!!! Veckan har varit riktigt bra och rolig som alltid när man jobbar med trevliga elever och kollegor, men trots detta är det så himla skönt med helg...:)

Efter tisdagens besök hos osteopaten fick jag precis som han sa lite träningsvärk, men jag tyckte ändå att det var okej så jag beslutade mig för att rida på torsdagskvällen. Vilket kanske inte var det bästa beslut jag tagit för jag fick riktigt ont, så ont så jag fick gå av de sista 10 minuterna... När jag kom hem värkte det från svanskotan och rakt igenom ut på andra sidan och jag tänte att nu har jag förstört mig för all framtid. Faktiskt väldigt lustigt för hur ont jag än har haft så har det aldrig blivit värre när jag ridit utan snarare tvärt om... Nu blev det lite bättre på fredagen, men idag när jag klev upp satt det i sidan...:( Jag tror jag blir galen på denna rygg, det hade ju faktiskt blivit bättre innan jag gick till honom men tänkte nu mest i förebyggande, så attans om det blir värre igen...

Fredagskvällen blev i alla fall en riktigt skön och avkopplande kväll. Jag gjorde varsin plankstek til mig och Dick och han serverade ett glas rödvin till, mmmm riktigt gott...:)






"Allt har sin tid. Med åren ändras ens värderingar.
Det som tidigare tycktes så viktigt, finner vi senare i livet helt oväsentligt"
Kramar Marie!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Dina plankor ser så smarriga ut, måste testa att göra nångång :)
Hoppas ryggen bara blir värre för stunden och att det blir ännu bättre när det lagt sig lite...annars var det ju väldigt typiskt!

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Annso

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...