söndag 27 mars 2011

God mat o dryck i goda vänners lag!

Det är inte ofta man besöker Västerviks sjukhus på en lördag om man inte är akut sjuk, men det gjorde jag. Jag hade nämligen tid för magnetröntgen... Det var något nytt för mig, men det gick bra för jag tycker inte det är särskilt läskigt i trånga utrymmen men för dem som har cellskräck kan det nog vara en otäck upplevelse. I 10 minuter låg jag inne i den dånande tunneln med musik i lurarna som jag inte alltid hörde för allt liv... N får jag vänta i dryga en vecka för att få ett svar, så då får vi se...??????????
***
När jag kom hem blev det matlagning inför kvällen då våra kära Oskarshamnsvänner skulle anlända.... Kvällen bjöd på potatisgratäng med chili- och vitlöksostspäckad fläskfile, broccoli och sallad.... Och det blev en trevlig kväll med mat o dryck i goda vänners lag..:)

Medan vi mumsade i godan ro fick Jeko ett nytt ben innehållande torkad persilja som han blev alldeles tokig i. Han blev som en riktig vildhund som slet och tuggade förbrilt på benet, så söt han är den lille busen♥.......... Det slutade med att hela vår svarta ryamatta blev grön hihi...


Givetsvis hade vi släckt alla lampor och stängt av teven och så satt och myste med alla ljus runt omkring oss... Tycker att det är lite lustigt att inte gatlysena kan släckas ner, då skulle effekten bli ännu större... Så klart vi stöttar "Earth hour"!!!!!!!


"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns!"

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...