tisdag 1 mars 2011

Laddat batterierna!

Ja då var man tillbaka i verkligheten igen då... Jag måste säga att det känns faktiskt riktigt bra. Lovet som har varit var behövligt och jag har fått ladda batterierna så jag ska orka i 8 veckor till. Det är faktiskt riktigt intensivt att arbeta som lärare och det tar mycket energi så dessa lov behövs för både oss lärare och eleverna.

Alla barn var pigga och glada att komma tillbaka och vi började veckan med en temadag, där de har valt ett ämne att fördjupa sig i. Det blev en massa roliga mattespel på stationen där jag och Ann var, andra hade valt geografi, fördjupning av ett landskap, stad eller byggnad i Sverige och resten hade NO, och fördjupade sig i ett svensk djur.

När jag arbetar går mina döttrar hemma och umgås spelar sims och har det trevligt. Elina passar även på att rida sin häst nu när hon har hundvakt. Men Johanna som inte har träffat Jeko förut bara myser med att gosa lite extra med honom...:)

Nedan kommer några kort som mästerfotografen Emma har tagit på Johanna och Jeko, de är så himla fina...:) Johanna som posar som 40-tals modell är så vacker och Jeko den busen så himla söt och go...:) Emma har blivit vår egna familjefotograf hihi...






"Kvällen är en god avslutning på dagen"
Kramar från Marie!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och i morgon laddar vi i Källeberg, eller hur?
Blomman.......;)
Kram/Sofia

Marie sa...

Yes Källeberg imorgon, absolut...:)Får väl se om hon sätter mig på Blomman när det gick så dåligt sist haha...
Kram!

emma sa...

jag trivs bra som Lindqvist familjefotograf! :) ska försöka planera in lite vårbilder med systrar & hund!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...