söndag 27 februari 2011

7-års kalas!

I lördags vankades det kalas i Korka Hill. Det är så att det bor en kille där som fyller 7 år på måndag, han heter Linus...:) Alltså brorsonen, tjejernas lillkusin, faktiskt den enda kusin de har på min sida, men bättre en än ingen...:)

Det är verkligen inte lätt att köpa present till en som har allt och i stort sett bara gillar lego. Han är en riktig legokung, jätteduktig och bygger ihop jättesvåra modeller. Men jag hade bestämt mig, INGET LEGO... Pojken fyller ju 7 år och ska börja skolan, så det fick bli en hel kartong med bl.a. pysselbok, målarbok, ordbok, faktabok om havsdjur, en jättestor miniräknare och pennor m.m. Ja, jag vet jag är lärare, men det är bra att göra något annat än att bygga lego, i alla fall ibland haha....och som sagt förbereda sig inför skolstarten i höst...:)
Linus har nog världsrekord i att öppna paket snabbt...

Marängswiss, mums!






Roligt att Johanna och Nicke var hemma så att det kunde följa med på kalaset. Men vi saknade Christopher som spelade handboll och Dick som låg hemma och var sjuk, stackarn, men han var inte ensam, för han fick ha Jeko hemma hos sig. Lite stimmigt för honom att gå på kalas redan...
Nicke har nu dragit hem till Stockholm och lämnat Johanna kvar i Småland, hon har ju nämligen sportlov och har tänkt att vara hemma och vila upp sig...:) Hon är helt slut i kroppen lilla skruttan. Hon har ett överansträngt lår som i sin tur gör att det frestar på knät... Att dansa på balettakademin är att jämföra med vad en elitidrottare tränar... Så det blir som sagt att vila upp sig och att umgås med syrran sin... Medan det är dags för mig att arbeta igen....:)
Dans är hårt och framförallt balett. Kolla in klippet nedan haha
align="left">

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...