måndag 12 december 2011

Så underbart skönt!

Åh sköna helg, jag kunde verkligen pusta ut precis som jag hoppades. Helgen har varit riktigt skön. I lördags pysslade jag med julklappar, hann med några ärendet på stan och pysslade här hemma helt i min egen takt...:) Och sist men inte minst trillade jag köttbullar och Dick stod för stekningen, härligt, det var nog första gången vi gjort det tillsammans...:) På kvällen blev det en god räkmacka och ett glas vin till "Så mycket bättre"...:)

Men bäst av allt var nog söndagseftermiddagen som jag tillbringade på hotell Moliljan. Tunabygdenshästsportklubb bjöd nämligen på julbord med efterföljande SPA...:) Snacka om underbart....:) Jag kan verkligen rekommendera deras relaxavdelning, en helt underbart skön bubbelpool och bastu m.m. Vi passade också på att prata om klubbens framtid och vad som ska satsas på o.s.v. Hoppas verkligen att klubben fortsätter och gärna också utvecklas, för jag trivs verkligen, allt är så enkelt och lagom...:) Nu är det dags för sista veckan, sista rycket!!!!!!!!!!!!




GOD NATT kära bloggläsare!!





Kramar Marie!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken Stekare.....

Marie sa...

Haha...:) En riktig snygging!!

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...