måndag 19 december 2011

Nära lov!

Trött, tröttare, tröttast... Märkligt, men jag tror att kroppen har ställt in sig på att imorgon är det sista dagen på jobbet på ett par veckor, för idag har jag kännt mig helt tom, trött och lite smått irriterad. Och det är verkligen inte roligt att komma så till jobbet, men man får bita sig i tungan, räkna till tio och tänka på att ledigheten närmar sig med stormsteg...:)

Så imorgon blir det julavslutning i kyrkan och våra superduktiga femmor ska sjunga och det är så vackert så jag blir alldeles tårögd...:) Efter kyrkan är det eleverna som ska ha lite julshow för oss lärare, alltid lika roligt, de är verkligen kreativa våra elever...:) Sedan blir det julgröt i matan och efter det fika (tror jag). Och SEN går jag hem, för som sagt jag har en hel del timmar att kompa ut. På kvällen kommer mina kära kollegor en sväng och äter och sedan blir det de årliga julklappsracet på jobbet...:)


Kramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...