fredag 16 december 2011

Inget stress!!

Japp då var det 2 dagar kvar, innan lov alltså...:) Ska verkligen njuta av helgen, och kanske ta och förbereda julen lite... Som sagt den närmar sig med stormsteg, en vecka kvar imorgon, men för första gången i hela mitt liv så känner jag mig helt lugn fastän jag inte gjort speciellt mycket här hemma, alla julklappar är visserligen (nästan) klara och köttbullarna ligger i fryser och julkorten ivägskickade...:)

MEN jag tänker inte stressa ihjäl mig för att städa här hemma, jag vet att det blir jul i alla fall, härligt att känna detta lugn. Som sagt lite städning kanske det blir, kanske jag gör något julgodis, annars har jag tre hela dagar nästa vecka. På måndag kommer Johanna hem och då får vi styra med julpyssel och julgodis och så. Hoppas att minstingen också kan slita sig från alla sina bestyr så vi kan få en julgodiskväll, som vi brukar enligt tradition...:) Ska bli mysigt att få hem stora dottern på jullov som nu avverkat halva tiden på balettakademin, och som sagt 1 1/2 år kvar tills hon är färdig proffessionell dansare...:)




Så här såg det ut förra året innan jul i Ulveberg!!

BLUE!!



Önskar er kära bloggläsare en fridfull helg!!


KRAMAR från Marie!

2 kommentarer:

Eva Simonsson sa...

Visst blir det jul utan stress...videofilmen från dopet var jag ju givetvis tvungen att se på efter kalaset, har ju också Johannas åkpåse och blöjväskan i tryggt förvar här!
Ha det så gott och hälsa La familja

Marie sa...

Åh, härligt!! Vi får la se till att träffas. Jag ska verkligen inte stressa, känns skönt att man kommit ifrån det...:) Ska hälsa alla, gör detsamma du...

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...