söndag 25 december 2011

Julaftonsförmiddag!

Julafton 2011 innebar en del förändringar, vi är ju liksom inte mycket för förädringar när det gäller vissa traditioner i vår lilla familj hihi... Men ibland är det bara att acceptera. Mormor och morfar som båda bor på Eken har vi ju varit och hämtat varje jul så det har varit med oss i stugan, men nu är det bara att inse att åldern har tagit ut sin rätt. Mormor har dessutom ramlat och flisat sönder sin höft så hon har bara varit hemma någon vecka från sjukhuset och sitter nu också i rullstol som morfar. Hon har dessutom väldigt ont och går på en hel del smärtlindring. Så i år packade vi en fikakorg och åkte till Eken för en förmiddagsfika hos dem istället...:)

Men först blev det grötfrukost och lite julklappsöppning på Storgatan, men i år var det Elina som inte var med på frukosten, så det blev heller inte som vanligt, men hon kom och öppnade sina klappar innan vi åkte till Eken.


Julhunden Jeko ♥

Här får han julklapp av Johanna!



Mmm ett gott pastaben...



♥♥♥


Fika på Eken med mormor o morfar♥




Sedan blev det som vanligt att åka ut till mammas stuga för att fira julafton... En riktigt riktigt grön jul vill jag säga, inte riktigt som föregående jular... Och så saknades Christopher som varit med oss några jular, Nicke skulle också svika men han ångrade sig i sista stund, kunde säkert inte slita sig från oss hihi... Så några mindre var vi, men vi fick ju med oss en hund istället♥.... Livet består av ständiga förändringar!!!

God fortsättning kära bloggläsare!

Julkramar från Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...