tisdag 31 mars 2009

Fortfarande sjuk!

Idag är det tisdag och jag ligger fortfarande hemma... Börjar fundera på om det verkligen var maginfluensa eller något annat. Jag har nämligen fruktansvärt ont i magen, och har mycket svårt att äta, känner mig också helt orkeslös, bläää. Inte roligt och stressad blir man av att ligga hemma när man vet hur mycket som jag skulle ha gjort med eleverna och hur mycket hemarbete som jag inte orkar göra som blir efter nu. Jag har i alla fall ringt sjukan idag och de trodde på en kraftig magkatarr, har aldrig haft det men vi får se, ska dit kl. 18.00.

Jag ska försöka ta mig samman nu och följa webbkonferensen kring IUP och skriftliga omdömen nu. Mina kollegor sitter nämligen kvar på jobbet och följer den, så jag hoppas att jag orkar. Nu måste jag först ta mig till duschen... allt är en kraftansträngning. Det är inte klokt vad fort man tappar krafter. Fy och ve hoppas på en roligare uppföljning på bloggen, för nu känner jag mig rätt neg.

Må så gott!!

2 kommentarer:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie....
Hoppas du blir pigg snart, vi kan väl hörs i helgen nånting, tänkte om vi kunde ses så du kan skriva under verksamhetsberättelsen!

Kram Annso

Ann-Sofie sa...

hej Marie, ja...Eva I, tänkte lämna något bidrag från Aktiv Ungdom, hon satt ju i styrelsen länge,o lärde mig massor!

( Vem det var berättar jag när vi ses, he he...! )

KRAMAR

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...