lördag 10 januari 2009

Spelkväll hos Mia o Anders


Nu var det fredag igen, och arbetsveckan har varit hela 3 dagar. Men jag är helt slut ändå. När jag kom hem från jobbet stod Johanna i köket och bakade, hon är hemma för att fira sin födelsedag. Det är sååå härligt att ha henne hemma, trots att hon mest smiter till Nicke. Men hon gjorde muffins till sitt kalas och vi hann att språka lite.
I skolan idag har eleverna i min engelskagrupp provat www.readwritethink.org och de tyckte det var sååå kul. Jag visade först sidan på vår multimediavagn och sedan fick de varsin bärbar och de ville inte lägga ner när vi skulle till matan. Vi ska fortsätta nästa vecka, och vi ska också börja vårt IKT projekt.
På kvällen gick vi till Anders o Mia efter att ha handlat, börjat plocka ner julsaker och bakat en tårtbotten. Det var inte förutbestämt för vi fick ett sms av Anders under dagen, men det är alltid trevligt at komma iväg lite...
Vi fick skjuts at Elina och Chritopher, för vi var lite sena och det var Offe som körde.
GRATTIS till körkortet!!

Vi spelade förts en omgång Yatzy sedan åt vi en god räklåda med sallad som Anders gjort.




Efter maten var det dags för wii bowling och golf. Oj vad vi gick in för det!! Ialla fall Ann. Vi åt glass och choklad sås som efterrätt och avslutade kvällen med bilspel!!



Snacka om koncentrerad!!

Tack Anders o Mia för en trevlig och rolig kväll hemma hos er!!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...