måndag 26 januari 2009

Ingen medalj!!

Trist men sant, Sverige får ingen medalj i VM. Från att ha börjat så bra så dalade det utför. Vi fick stryk av Ungern med ett mål, surt... MEN det blev guld i VM i bandy, alltid något att trösta sig med. Annars har helgen varit lugn. Var på ledarträff med Aktiv Umgdom, för idag startar danserna. Nu går Elina och jag verkligen på sista versen, jag slutar vid årsmötet i mars och Elina efter denna termin.

Nu har vi bråda dagar på jobbet att hitta en ersättare för Christina, suck och pust, ingen lätt uppgift. Vi har haft två anställningsintervjuer och ska ha två till. Har inte hittat den rätte, hoppas på kvällen. Verkar vara klipp i dem, men man vet ju aldrig.

Till helgen är det dags att åka till Växjö igen får lite engelska. Verkar bli bra! Så nu ska jag boka upp oss på kommunens bil.

Ha det gott!

1 kommentar:

Ann-Sofie sa...

Hej Marie...jag är nog en mes ;) ha ha...får jobba på det!
Idag har jag kollat Ally o Ninna, funkade kanon, var hårdare med killarna vilket behövs! Fanns ingen cd-skiva idag att få tag på...får skicka efter så då tar det nån vecka!
Håller tummarna att det blir en showgrupp för Elina ikväll! Hon får gärna ringa eller skicka ett sms efteråt!

Kram Ann-Sofie
Jo, vet du hur många dvd filmer vi la upp i skåpet, bara så vi kan kolla att det stämmer med pengar o så tänkte jag...

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...