måndag 18 januari 2016

En vinterdag vid Borstingen!

Jag har inte varit hemma på 2 vintrar och nu när kylan kom har jag dragit täcket över huvudet och inte velat gå ut. Alltså tänk när man hade småbarn då var man ju jämt ute, men nu hr jag ju ingen anledning och som sagt så njuter jag inte speciellt v kylan. Jag har inte ens hittat mina termobyxor :) Men nu kände jag att kan ju inte gömma mig inne flera månader och nu måste jag ju vara ute på rastvakt o.s.v.... Så sagt och gjort så köpte jag mig ett par nya termobyxor och i söndags planerade vi en utedag på Borstingen. Svärsönerna ville pimpla och vi sa att vi åtminstone kan vara med och grilla. Nu var det -8 grader och blåste snålblåst så det var inte jätteskönt. Värst var det för lilla Mila som verkligen tyckte att det var för kallt om ansiktet, så hon var inte på gott humör. Timo satte vi på hjälmen och så tyckte han att det var intressant när pappa pimplade :)
Som sagt kylan biter om kinderna så det blev rätt snart korvgrillning. Runt grillen samlades vi för att värma oss en smula. Jag måste säga att så påklädd som jag var och med mina supervarma Gortex stövlar så frös jag ingenting...:) Men det smakade riktigt gott med korv med bröd och varm choklad.

Den här killen var hur glad som helst :)
 Denna lilla fia tyckte dock att det var lite kallt om nosen...
Det blev allt trots lite väl många minusgrader en trevlig dag vid Borstingen där hela vår familj fick ihop en dag tillsammans... Och det är väl så här det ska vara när det är vinter, det är bara det att man glömmer så fort. Det är faktiskt inte så jättemånga år sedan som jag gillade vintrar riktigt mycket, men som sagt när barnen var mindre och man hade lite fler sysselsättningar ute... Nu blir det fler härliga vinterdagar med barnbarnen :) Tack fina familjen för en mysig dag med er!

Försök att fånga dagen - om framtiden vet vi inget!
Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...