söndag 24 januari 2016

Boostat ny energi!

Och så är helger redan över, om man tycker att veckorna rusar iväg är det inget mot vad helgen gör. Men just denna helg kändes skön, för att vi hade verkligen inget planerat, så klart lite jobb men det är det ju alltid. Så fredagen blev verkligen så där lugn och skön som man bara behöver. Jag lagade en god fläskfilégryta med blomkålsris och till det rött vin :)
Lördagsmorgonen var också lugn och jag tänkte kolla om det fanns någon tid för massage hos en thailändska, huset precis bakom där vi bor. Jag har fått ondare i min axel/skuldra igen och det känns allt oftare som knivhugg i skuldran. Jag kan knappt bära en kasse längre, förrän det börjar värka. Så sagt och gjort det blev en timmes thaimassage på Khan-Ngoen på Sevedegatan. Och jag måste verkligen rekommendera stället. Det är varken för hårt eller för mjukt, i Thailand är det ju mycket mer hårdhänta, men tror inte det går hem här i Svedala.
På eftermiddagen tog jag det lugnt efter massagen och försökte övertala Dick att vi skulle gå på bio.Och jag lyckades, En man som heter Ove.. en film jag velat se sedan premiären. Jag hörde också med Mia o Anders om de ville följa med, men de hade gått. Istället insisterade de på att vi skulle komma till dem efteråt på en bit mat. Jag tyckte förstås att det var vår tur att bjuda, men eftersom deras grannar också skulle komma så övertalade de oss att komma ändå. Så efter bion blev det en fantastisk god plankstek hos dem :) Bion var för övrigt riktigt sevärd, den hade allt, det blev många skratt, men också tårar....
Kocken Anders i farten!

Inte nog med denna goda planka så förstås Anders hemmagjorda glass, pannacotta, mousse o mangosås :)
 Men inte var det nog med detta, utan kvällen avslutades med kräftor och ost o kex :)

Helgen avslutades på bästa sätt, att tanka på med energi för veckan och vad är då inte bättre än lite Timo mys :) Vi åkte och hämtade honom för både Elina och lillasyster var sjuka, så därför tog vi honom med oss. Lite lek och bus med mormor och morfar några timmar blev det, och som vanligt blir man både glad och lycklig tillsammans med denna underbara unge :)

Det gäller att njuta av livet hör ni... Och nu har jag boostat ny energi och är redo för en ny vecka med nya utmaningar och roligheter !

 Kram Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...