torsdag 7 januari 2016

Lata dagar!

Jullov, ett behövligt sådant, men ack så slö och lat jag är... Denna kyla och detta mörker gör mig galen. Jag trodde att bara det kom snö så skulle jag vilja gå ut, men då blev det för kallt och då vill jag inte gå ut för det :( Detta är väl baksidan av att inte varit hemma på två vintrar, jag fryser så oerhört och vill bara ha ljus och det värsta är att det är minst 3 månader kvar.... Men jag måste ta mig i kragen och göra det bästa av det, istället för att deppa ner mig och bara kolla på resor...:)

Jag har tagit ett par promenader, men mer är det inte. Jag har i alla fall varit på en dressyrkurs, men det var 5 grader kallt så det var lite svårt att slappna av och så har jag ju åkt på en förkylning så kroppen ville inte riktigt det jag ville, hade inte orken helt enkelt... Men så bestämde Elina och jag att vi skulle ta en privatlektion tillsammans, ja vad hände då? Jo hon fick feber så det blev inget :( Vi får hoppas att hon blir bättre i helgen så att vi kan ta den då, hon längtar ju verkligen efter att få rida...
Jag och Santra Mia på dressyrkurs dagen till ära :)
Efter kursen mat och eftersnack med feedback hos Agneta Egermo :)

Men jag måste säga att det går ingen nöd på mig att gå här hemma i pyjamas halva dagarna då jag bara latar mig och läser böcker och har det skönt. Det var nog precis vad som behövdes.

I söndags åkte Johanna och Nicke hem till Stockholm och det blev så tyst och tomt igen, Johanna har ju varit här sedan 18 dec, kanske inte just här hel tiden för nu för tiden sover de oftast i Fågelhem :) Men vi har träffats mycket hela familjen och i lördags var hos Nickes föräldrar och åt god mat och spelade "På spåret" :)

Sedan njuter jag ju av barnbarnen, vilken lycka :) Denna fantastiska unge, tänk att få uppleva detta med barnbarn och att det är så fantastiskt underbart. Jag hämtade honom på dagis igår och han var med mig hem och som jag får skratta och ha roligt med denna glädjespridare. Han pratar något så makalöst och det är så roligt :) Just nu är han inne med att han älskar allt :)
Älskar att moppa :) 

Här leker han med bockarna och tomtarna och han ääälskar bockarna :)
 Här vilar han och myser lite med morfar :)

Kram och ha det bra!
Marie!


Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...