tisdag 10 mars 2015

Laanta Lanta festivalen!

En av Koh Lantas höjdpunkter på året är den 7-9 mars varje år då det är Laanta Lanta festival i Old Town. En festival som är till för alla, det börjar med en parad där allas olikheter är lika mycket värda och alla kategoreier av folk är lika viktiga:). Alla thailändare försöker att ta sig till festivalen och här omkring saladan var det precis dött dessa dagar t.o.m vissa butiker och restauranger slår igen för att istället bege sig till Old Town :) Festivalen består av försäljning av allt möjligt, mycket mat, viss hantverk, kläder, skor, smycken och allt, allt.. Det är också tivoli och underhållning.... Många restauranger är också där för att visa upp sig och ha försäljning. Vår skolchaufför Eik körde oss lärare, plus Dick  dit och hem...:)

Paraden!

Det drog visst lite i en viss persons trumådra, så rätt som det var satt han vid trumsetet och spelade på Laanta Lanta festivalen :)

Kram Marie!

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...