söndag 22 februari 2015

Rawi Warin

Från en lugn, känslosam men rolig vecka till en fantastisk helg. Tänkte att vi skulle hitta på något nytt, fick ju mersmak från förra helgen :) Vår fina Anna fyllde ju 50 år innan vi åkte hit och vi tänkte att vi skulle överraska  henne med något. Så  efter att Gunilla och jag plågat oss på cirkelfys, (hehe skojar bara, riktigt roligt, men tufft) så lurade vi ut henne i en tuktuk och begav oss till en väldigt fint hotell resort som heter Rawi Warin. Där blev det stor bufféfrukost, väldig långt ifrån vad vi är vana vid....
 Frukostbuffé på Rawi Warin!
 Det var inte så dumt utanför heller, så det blev en heldag med bad i både hav och pool. Vi stannade ända till solnedgången :) Vilken fantastisk dag, och Anna blev så överraskad och hon var så nöjd med dagen. 50 år kan man fylla länge, säger hon, bra att veta :)


 Ja vad ska man säga, vi har det allt rätt bra :) Nej vi har det riktigt bra, jag kan inte riktigt fatta att detta är sant. Jag får ibland nypa mig i armen, och börjar redan tänka på att jag inte ska hit nästa år, och det känns inte bra. Men som sagt nu njuter vi av varje stund, för varje stund är magisk. Något som också är så himla fantastiskt är att jag har så underbara vänner här, vänner för livet. Vi tre knöt starka band förra året och de har bara blivit starkare. Jag har också fått flera nya vänner, det är hela tiden många möten med olika människor, många känslor och ofta kommer det tårar, man kan liksom inte styra över det. Möten och avsked om vartannat, lyckan är i alla fall total.

Om ni undrar så saknar jag så klart min fina familj hemma, men jag är snart där och då måste man njuta medan man är här, varje dag. I helgen kommer min kära hit och då får äntligen vi träffas efter 2 1/2 månad och jag längtar så efter hans famn. Idag har jag också scypat med Timo och han ler så stort och vinkar till mormor, men det tog ett bra tag innan han sa mormor, så det är bäst att jag snart visar mig på riktigt. 

Pop kan mai!
Kram Marie

Inga kommentarer:

Del 2 tillbakablick 2017!

Ja då var jag tillbaka med del 2, mitt i semestern i juli månad, då hände det ju en hel del och samtidigt umgicks vi mycket med nära och kär...